Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslo Velo

På bordet ligger dina händer
Och din blick skriker
Att du vill ha samma sak
På bordet ligger dina händer
Men för den typen av närhet
har jag blivit
alltför svag




Fri vers av Jag&Frank
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-28 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank