Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken brann

 

Jag blundar och hon kommer mot mig

sprider känslor som färgar himlen

det glöder över vattnets spänning

jag ser min ungdom springa mot skogen

river sönder mina brunbrända ben

tappar alla bären på myrornas stig.

 

Jag blundar och tar mig tillbaka

till dagar där mättnaden aldrig tar vid

jag blundar och ser den tid som förrunnit

springer likt älvans förtrollande dans

vem får mig att minnas

vem tolkar mitt ord

jag springer men aldrig jag snubblar mig trött.

 

Jag blundar och öppnar mina händer

nu kan jag fånga det som fattats mig

i ljumhetens natt darrar jag ditt minne

och väntar i brynet där kärleken brann.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-28 15:39



Bookmark and Share


  aol
Så vemodsvackert skaldat med både djup och känsla jag ser min ungdom springa mot skogen så fint.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP