Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anavrin lyckopiller per rectum


Ny vana nirvana

Jag önskar ingenting

Det är lugnt

Allt är bra

Och det finns ingenting jag vill ha

 

Och jag får det i mängder varje da'




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-28 16:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om du inte vill ha det du får, då är det nog 'gratis'. Som att läsa reklam eller andra texter?
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP