Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnarna kommer att resa sig igen

mot tjuvskyttarna med hjälp av de stora björnarna
som har blivit till alla örnarnas vän
För numera de alla varandra i skogen känner
på gott och ont då de alla håller utsikt
efter mänskligheten
Varnar genast varandra så fort de får syn på en
med ett gevär i sin hand då de genast
ringer till polisen som blixtsnabbt kommer
och låser in tjuvskyttarna in i buren…

Örnarna kommer att resa sig igen!

Ken Cassel
28/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-28 16:13



Bookmark and Share


  aol
Bra där Ken kändes hoppfullt,
2017-10-28

    ej medlem längre
En härligt hoppfull text!

PS vilken fin profilbild!


2017-10-28

    tramp
Bra ! Låt örnarna flyga
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel