Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trott


evig

trodde att den skulle vara för evigt ingen
tror det bara
jag kom på tanken




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 21:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förgängelse är ett av tidens signum.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Taly