Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om sjögång

vädersiternas löften
varar ofta inte
längre än till
nästa rapport

det är inte bara
myndigheterna
som tömmer plånboken

växthuseffekten
slår hårt
'
meterologernas gissningslek
är lika
i Sverige Norge och Danmark

man kan kalla det klimatroulett
där kulan '
alltid kommer fel




Fri vers av tom boreland
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-28 23:59

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland