Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar honom. Jag vet.


Har han känslor?
Ja.
För mig?
Ja. Men hans känslor för dig är väldigt hårt snurrade kring hans egna vinning.
Jag vet.
Vet du?
Ja. Jag har honom lika nära av samma anledning. Jag mår bra med honom.
Även när han gör saker mot dig för sin egen vinnings skull?
Han bryr sig om mig.
Det kanske han gör. Jag vet ingenting längre.
Inte jag heller. Men jag vet att lycka känns precis precis som doften av hans hår.
Projicering? Gamla känslor som lägger en glansig yta på de nya, mer komplicerade känslorna?
Kanske. Jag älskar att vara i en okomplicerad vardag, ett vaccum från tid med honom. Jag älskar att jag blir lugn av honom. Han känner mig.
Han har förstört dig.
Jag älskar honom.
Han bryr sig bara om sig själv.
Jag älskar honom.
Jag vet.
Jag vet. Jag älskar honom.
Du älskar dig själv med honom.
Jag älskar mig när jag är med honom. Jag får en paus från det ständiga självhatet. Från tvivlen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mögel
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-29 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel