Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doobidoo

You Too

Doobidoo




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 05:00



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det var avsett som en ordvits på en aktuell händelse i sammanhanget.
2017-10-29

  Ingrid Trolle
Uppfattar det som
en satir som man
skulle kunna fylla
på med MeToo
som jag tycker folk ska
förstå. Alla män är inte
kräk och snuskhumrar.




2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP