Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild av google


Klockorna ska vridas tillbaka

Njöt av en underbar måltid hos mina söner igår ,
sedan kom efterrätten som gjorde mig helt
mållös!

Vilken skapelse min son gjort ! Denna tårta va den godaste
desserten jag åtnjutit.
Jag blundade och smackade så min son log med hela ansiktet!

Denna dag är bara min sons !
Finns det något härligare än att få hålla sina armar runt sitt
barn oavsett hur åren går.

Hemfärden kom och jag fick en påminnelse om tiden.
Kom ihåg nu mamma, ställ tillbaka utemöblerna sa han
och skrattade gott!

Visst kommer jag ihåg och promenerade iväg .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 07:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glädjen sprudlar här!
2017-10-29

  Valter Örn VIP
Härlig relation och härligt relaterat :)
2017-10-29

  ULJO
Tur att vi får tillbaka timmen vi blev bestulna på.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP