Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid

Klockan dras tillbaka.

Mörkret sänker sig.

Men tiden den står stilla.

Och skrattar åt oss.

Åt vår idioti.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sluraden ställer jag mig bakom alla dar i veckan... förtätat alster, ah, jag tycker om den här!
2017-10-29

  BenGust VIP
Drar nån i snöret rör vi oss som marionetter. När ska vi börja
ifrågasätta?
Är vi för bekväma?

2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP