Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv där du står, eller inte står?!

Som en lampa som hålles upp för bokhållarklubben!

Den siffra som vägrar försvinna, för att det meddelandet inte går att läsa, det finns bara där!
Som en lampa, som brinner!

En lampa som hålles upp!

Det du kämpar för , håll upp det, för det i dagern!

Och några böcker gör sådan skillnad!
Du vill aldrig släppa ifrån dig dem, eller Den!
Medans andra böcker ger dig nya intressen!
Att fördjupa sig i!
Gräv!
Gräv Djupare!




Bunden vers av Mim
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 11:39



Bookmark and Share


  bögpoesi
oj detta tilltalar mig mycket. generellt dina texter. För just nu känns det precis så. Ångesten har gjort att jag gräver mig in i orden för att förstå och verkligen förstå. Tack, detta hjälpte mig mycket. Får läsa om det igen tror jag
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim