Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt tillägnar jag Nina


Helyllemänniskan

Den verkligt kristna människan;

det är den som lever som en sådan,

men utan alla kristenhetens åthävor

Leve en sådan människa

som lever fritt i tanken

och gör gott för sina medmänniskor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 11:40



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fin hyllning till en sorts
människa som vi sällan
möter
2017-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Ffin text om och till Nina, ett utmärkt föredöme att försöka efterlikna!
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP