Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan av Kärlek!

Du har ingen garanti, för att morgondagen blir en bra dag!
Idag är vädrets "Milda Makter"! ... Bra!
Dags för en promenad.
Promenad till Källan!
Tag ej miste, Källan består ej av vatten!
Den består av kärlek!




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim