Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en av nattens drömmar


Vid nattens strand

I natten

sprang molnens grå hästar

över himlens hedar

 

och deras ögon brann

men stilla

som vid en grav på allhelgona

 

sakta och utan brådska

mitt i stormen

över oceanen där ute 

 

mitt i drömmen

som fört mig hit

för att lyssna på vågorna

 

 

Ensam?

Jag hade ju havet

och ljusen där uppe

 

och jag mindes

hur det var

att leva

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-29 12:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även om pennan ibland hinner teckna, såsom en levande tavla, nattens konster ur drömmars lek, det väl ändå återstår mycket som ens penna inte hinner med. Då röken lätt skingras av morgonens många göromål då gryningen och dagens inbrott gör dig påmind om att ännu mycket står för dörren och i almanackans blad.
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP