Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålder

Jag är mitt i mitt åttionde
levnadsår men jag
känner mig som en
tonåring

-trött och håglös




Fri vers av stenhur VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-29 14:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten känns hoppfull. Ännu kan det återstå för pensionärer att finna en hage som är till för just hopp.
2017-10-30

  Ingrid Trolle
Som jag tidigare har
skrivit:
Det är inte årgången
utan innehållet
som ska räknas.
Trött och håglös
blir man i varje fall
inte, när man läser
dina texter
2017-10-30

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Som 83-åring känner jag likartade symtom i bland.Brs liknelse.Glad höst. TBG.
2017-10-29

    ej medlem längre
Beskrivande förträfflig
2017-10-29

  ULJO
Åldern är bara en siffra. Själv är jag inte ett dugg över 25 fast jag fyller 60 nästa år.
2017-10-29

  Öknens Ros VIP
Träffande beskrivning. ;)
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP