Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur: här är ändå bara början

 

när höstens lövverk faller

och perspektiven vidgas

framträder landskapet

från bergkam till älvfåra

i all tydlighet

jag betraktar det öppna

och andas in

min klara kristallsköra

omvärld

medan

kylan ilar inuti

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-29 14:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten känns precis som om den bär en en aura av renhet, distinkt som en verklighet.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg