Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far-Seer

Under det gröna skalet,
brinner eldar rött,
vill blunda bort allt,
vimlet bortom når ej in,
som ett björkträd i december,
svagt och kallt,
rinner det svarta ned,
innanför, eller utanför,
det vita skinnet,
och omfamnar själens glöd,
...kanske ^^




Fri vers av JonasH
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-29 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH