Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror ni frontar men är bara kulisser


Från tråden

genom nålsögat och

in i ett annat mysterium

med diskreta hål

genom vilka ryttare

och kapplöpningshästar



tittar på sina levnadslopp



men nyborne stjärnan

kliver ut ur gåtan

och parallellgår

sträckan signalerande

tror ni frontar men

är bara kulisser




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP