Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstormar

Solen stormar hårt i liten kropp
Leker
River i

Svamlar
Vispar runt
Skrattar hänsynslöst åt gamla minnen

Skrapar
Slätar ut
Lyser på de fulaste av dolda brister


Känner kanten av en tillvaro
Bakom alla tunna tankar




Fri vers av Gny
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-29 19:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Kanten av en tillvaro" påför tyngd.
Våra brister på gott och ont virvlar runt.
Verb i presens skapar närhetsdimension.
Det beskrivna är inte långt bortom nånstans, utan inne i oss själva.
2017-11-02

    samole
Nått med språket här känns som en lättnad att läsa även om inte alla orden har med lättnad att göra.
Tyckte mycket om den.
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gny

Senast publicerade
Olika öar
Solstormar
* Se alla