Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med risk för att verka löjligt så ligger nu ett utkast till en kodning, störning och formel för säkerheten i "byn här bredvid texten. Jag kan inte arbeta ihop något proffsigt resultat, men så ni förstår hur jag menar..


så måste jag våga för konstens skull.


"Dag och natt
händer det att
vi besökare, får.
Varje dag nyckeln
ber, lås upp oss se-ner"

-Jag vet inte om "ner" ska tas med här..

-Men om.. så skapar det en liten varelse.

-Se bild, ovanför texten som ett exempel.
___

-Den text som kommer sen skapas av de
värdinnor som vars uppgift att skapa det
rätta spåret för de som sedan därifrån ska
gå med ny energi, ny kraft likt ett nytt verk.

..Ett Konstverk.

..Och ett nytt pris.

-För oss i tiden, bilden?

"Frågan är, kommer det ske på riktigt."

-Vilket undrar Vi då.
___

-Sen ser vi alla upp mot himlen och där
där lyfter vi vår arm för se, där är den...

-Nä, nu var du för tydlig!

-Det är väl därför makten, bevakar det.

-I min designation vill jag utveckla säkerheten.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP