Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens vitamin


Dopamin

Man kan dopa sig med mycket

Man kan dopa sig med Doobidoo

eller annat tjim och tjo

Vad var och en dopar sig med

är den resandes ensak

och vad jag dopar mig med

är det som ger mig själv lycklig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-30 10:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Själv dopade jag mig
Förra året, på eget
Bevåg i vit "klänning"
Men grät inga tårar
För det. Så nu är
Man döpt!!
:)
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP