Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

Jag ser en sol
Trots en kall vind
Den bländar mig
Och gör mig blind
Men jag njuter
Av varje minut
Och sörjer att
Sommaren är slut

Det finns en längtan
Tills nästa vår
Men det dröjer
Till nästa år
Så jag bäddar ner mig
Och bara är
Tills våren kommer
Den jag håller kär




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-30 11:42



Bookmark and Share


    Lars J
Får mig som läsare att känna våren via orden och det är meningen med poesi, bra gjort!
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever