Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mig nära





Var mig nära
håll mig i din famn
vill känna din värme
höra hjärtats lugna slag

Var mig nära
viska ömt mitt namn
torka mina tårar
har haft en ledsam dag

Var mig nära
följ till sömnens hamn
när du fått mig att tro
att morgondagen blir glad




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-10-30 12:12



Bookmark and Share


  S~A •••
Vackert
2017-11-19

    Peter Söderqvist
Vackert välkomponerade rader.

2017-11-05

    Linda Hjelm
Jag finns här... på avstånd. Kram
2017-11-05

  DavidM VIP
Närheten och trösten är närvarande i raderna.
2017-11-03

  Solstrale VIP
Ja så innerligt du skaldar!
2017-11-03

  Valter Örn VIP
Att få känna trygghet och tillit utgör ett starkt fundament i tillvaron. Fint illustrerat här !
2017-10-31

  StinaJ VIP
Vemodsvacker.
2017-10-31

    ej medlem längre
kärleksfullt, tröstande skrivet
2017-10-30

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra bilder om hur vi ibland kan känna oss, och vårt behov att få tröst och hjälp.
2017-10-30

  Gunnel Eriksson VIP
Känns som en vacker vaggsång.
Även vuxna behöver sådana.
2017-10-30

  Eva Helene VIP
Ömsint och med tilltro till den som finns nära. Mycket fint!
2017-10-30

  Maria Sundelin VIP
Fint om en önskan i en svår situation
Kramar
2017-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
En önskan om tröst, för ledsenhet, skriver du så fint om. Hoppas din önskan uppfylls.
2017-10-30

    ej medlem längre
Tryggt att ha en famn till tröst när allt känns tungt!
2017-10-30

    ej medlem längre
Mjuka nynnande ord av kärlek och innerlighet.
2017-10-30

  Blomma-Stjärna VIP
Så fint du skriver - jag hoppas du får allt du behöver - dina tårar torkade och en morgondag att tro på!
2017-10-30

    ej medlem längre
Din text känns som en längtande vaggvisa men längtan efter omtanke, kärlek och lugn. Fint!
2017-10-30

  Rise Little One
Underbart att få vara i någons famn och känna trygghet!
2017-10-30

  M.Eta
Skönt att ha någon som vill och kan bry sig när mn behöver! Fint
2017-10-30

  ULJO
Skönt att gå någon när svårmodet tagit över. En famn, en klapp, en tanke. Bara någon som bryr sig är guld värt.
2017-10-30

  Anya VIP
Jaa vissa dagar får man hoppas på morgondagen. Fint att diktarjaget har en famn att gå till.
2017-10-30

  Öknens Ros VIP
När man är ledsen är det skönt med en tröstande famn.
2017-10-30

    ej medlem längre
Åh, de där stunderna
av djup och äkta närhet
och att verkligen
dela ljuvt och lett...
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP