Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra lögner

Du har fastnat som klister
och jag vill viska små ord
som jag kanske inte menar
men som är vackra
ändå




Fri vers av Jag&Frank
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 12:44



Bookmark and Share


  Jag&Frank
Jag hade satsat mina ören på skulden, denna underbart bittra och drivande mänskliga defekt
2017-11-04

  bögpoesi
bra greppat. är det skulden som för oss dit?
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank