Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgen


Bara du

växande mörker över min vissna önskan
bara du i din helhet kan återskapa grönskan

bristande hjärta som sakta dör
bara du får ge den gehör

väljer du gå har jag en sista fråga
stanna inte kvar och se min plåga

vänd nu kinden när jag tynar bort
lämna mig, och gör det kort

växande mörker över min vissna önskan
bara du i din helhet kan återskapa grönskan




Fri vers av frankeee
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra diktat,.
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

frankeee