Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Instrument!

Din själ, är connectad, med ett instrument!
Vilket är ditt?
Mitt?
Gitarr helt klart?
Eller bara Hörseln och rytmen under gitarriska former?
Är det en slump, att jag känner saMHÖRIGHET medgitarrisk musik?




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-30 13:52



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Spel på känslosträngar?
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim