Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer om vår

drömmer om vår
när
jag drar ett djupt andetag
där ute vid havet
efter att länge ha kämpat mot
den kvävande röken
där inne vid golvet
när
jag kan stå rak igen
när
jag är tyngdlös och svävande
solen är mjuk som en smekning
och sängkläderna har fått torka
för sommarvinden
när
det blommar i träd som jag inte vet namnet på
långt in mot vintern
och
jag har en renbäddad själ
igen




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-30 15:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
fin text som namnet i titel: "drömmer om vår"
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin