Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort streck - utan dopp

Det blåser en stormvind över land ut över hav
vinden för med sig både hopp och krav
Kanske du tror; att vi är på väg i kvav
men den som seglat på stormigt hav
vet att bara den som ger upp går i kras
Låt vinden värma dig; låt den ge dig hopp
den vill ju egentligen värma din kropp
Låt oss hoppas och tro; för oss alla
för oss alla finns det aldrig
aldrig någonsin, något stopp!




Prosa av Magistern
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-01 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern