Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I LJUSET BRINNER FYR


I LJUSET BRINNER FYR

- GUD SÅ VACKER

Gud så vacker
Du är

Gud så vacker
Jag är

Vi Vaggades
Vi
I
Välsignat klart friskvatten
Vi Välkomnades

Du, jag
Livmoderns
Lilla Baby

Minns mjuka
Mammavatten
Renaste källan

Livsviktiga
Föds vi
Namnlösa i ord
Skuldfria

Född med renaste
Samvete
Oskuld

Andas in själ
Tar in Anden
Andedräkt

Allt är redan perfekt
fullbordat

Vet
Dop frälser ingen
Annans nöd än
desorienterade vuxna

Lilla barn, jag släpper Din
Själ fri
Det män i skor
Och kvinnor i trång korsett
trängt in sig i
kan inte tvinga Dig
Eller mig

?? Vi barn föds fria
Och våra namn
Ristade
Gudarna segersant
In i vår själs
Eviga hjärta

Ja!
Innan vår kropp
tog vid
Ja!
Vid tillblivelsen
Ja!
till Access

Vibrerar i toner
Av skapelsekraftens
bokstav och namn
Namn är magi
födelsen och älskogen
den äkta ceremonin
i punkt som börjar
liv i kärlekshav

Vi är oskulderna
tvagandes
badandes
lekandes

I oceaner
Av rent samvete
vårt arv är
miraklernas
leende livskraft
och tårade dödskraft

Vi finns fenomenala
femsinnade
i sex höjas vår vibration
och vi reser oss upp
lossade från graviation
finns lyfts
i alla vägars dimensioner
i oändliga virvlande åttor
frisinnade friskandas förlösta

Du finns i varje liv,
ibland slumrande
mitt i
vänthallar mellan liven

Qi i frö

Det vackraste jag vet
Är doftande insiktens vildblommor
Det grymmaste jag vet
är kvästa själar
som dödar glädje
och
granar till lyst

Om
Vi svärtas av skuldens
brännande sigill

Minns modersvattnets
hala vaginala sakrala
livvisa hav

Du föddes ren
I samvete

Din med vetenhet
Håller Dig tvagd

I rena samvetens hav
ler vi be friade
ser vi de
Vackraste ringar
spridas

Vi i fred
Du sann
Jag sann
I fred
i fyr

I rena samvetes
glada bevingade suck
mitt sanna andetag
lyriskt
fysiskt
I livs Tack

Så sjunger mitt #Vildhjarta
©
DominiQue NVC Costa

 

 

____________________________________

VARMT TACK OM DU LÄSER OCH APPLÅDERAR, FEEDBACKAR OCH BOKMÄRKER - Lovelight till mina SkrivarVänner och läsare.
JAG TACKAR ÖPPET HÄR I TRÅD, EJ I MAIL, LÄS GÄRNA MER:
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2043121

 

ORD & VEDIC ART
#Dikt #poem #friform #lyrik #prosa #poesi #författarinna #vedicartbydominique #Samvete #vedicartsweden #vedicart #Andas #healing #Liv #barn #oskuld #dop #fred #ren #hav #gudinna #vagina #vatten #DominiQueNVCCosta #visdom #inspiration #existentialism #vacker #fyr #baby




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 527 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-30 19:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vimmelkantigt bra! frigivande av den inre sanning som ryms i oss alla
2017-11-06

  Lars Hedlin
Starkt och gudomligt!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen