Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erikdahlbergsgatan 8

 

 

Fyller rum, ritar år

som att kroppen tar

kan inte höra

orden

svedjebruk vid trädgränsen

i tre rum och kök

 

Du kastar blickar

mina händer

skär lök

och bordet

 glas

väggarna är blå

dina hårda

 

Det lilla rummet

är grönt

mattan

en rya

gul

gardinerna i

genomskinlig

plast

en gång

skrattade vi

 

Kattens päls

sköldpadd

 

Varför kan jag inte

sluta tänka

på det

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-30 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, en målning utan tvekan...
smakar marmelad och ränder +
2017-11-02

  Eva Langrath VIP
Tät text i filmiska små scener
2017-11-01

  Blomma-Stjärna VIP
bra text - påminner mig om att vissa scener ur minnet kvarstår länge utan att man kan svara på varför - kanske man inte behöver veta...
2017-10-31

  i af apa
En tät stämning med smala linjer av syre. Faktiskt ser jag dikten enkelt som målning. bra!!
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo