Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-09-17 Tiden var inne, sjuk kämpade tappert. Älskar dig så LILLA MOR


S-B Mor

Täcket är svalt ingen är där svider av tårar salta ränder
Saknaden är hård orden fattas kramper av sorg
En människa mor till mig min bästa vän
Önskar mirakel inget svar klockor ringer
Svaga vindar torkar sår vid din sida far nu går


Lynx63 ©




Bunden vers av Lynx63 VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-31 01:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2017-11-12

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-11-08

  Rise Little One
Saknaden genomsyras i hela texten!
2017-11-05

  soligajag_1 VIP
Så fin poesi om sin älskade mor .
Styrke kramar till dig!!
Kram Kram
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP