Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Svart som i natta

Mörkret omger oss från alla hörn,
den sluter sig kring leder och grenar .

Vill bara lägga huvudet i sanden och drömma
mig bort från allt.

Har för mycket omkring mig som spökar,
kan det månne vara några hökar.

Ta en vilodag säger min goá son ,
sen får du nya krafter och orkar åter.

Ler i mjugg och lyssnar på barnens röst ,
tar det till mig och känner mig trygg.

Sluter ögonen och minns det glada
småbarns jollrandet. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-31 06:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord!
2017-10-31

  ULJO
Halloween i tiden. Finurligt skrivet.
2017-10-31

  Valter Örn VIP
Kul dikt om det som spökar i halloween-mörkret; kan det månne vara några hökar som spökar ... frågan ligger i luften
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP