Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns

Höstfärger som värmer för ögat.

Kyla som biter i kinden

Årstiden är motsägelsefull och nyckfull.

Det svänger i själen. Humöret spelar mig ett spratt.

Jag står med kängor på blöta löv och längtar, men vet inte till vad.

Året lider mot sitt slut.

Mörkret är närvarande.

Starkt.

Färgerna och känslorna griper tag, och ruskar om.

Likgiltigheten känns fjärran.

Jag känner.

Jag lever och finns.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP