Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missriktad omtanke

Ibland får jag mail-orderkataloger från en tysk firma för damkläder och som är lierad med en annan tysk firma som även säljer herrkläder och som jag tidigare anlitat.

När dessa kataloger anlänt, har det hänt att jag velat ge dem till en kvinnlig vän.

Jag har då ofta inte tänkt på att hon inte vill ha dessa kataloger. Anledningen är att hon vet att det aldrig finns med några plagg i hennes storlek, för hon är lite småvuxen. Så istället för att glädja henne, så sårar detta henne och påminner om detta faktum. Ett faktum som inte jag tänker på; för andligen uppvisar hon en så stor styrka så att det där med längden är inget som jag reflekterar över. Jag måste mentalt slå mig själv på fingrarna så att jag inte ideligen upprepar samma fadäs; för jag har ju inte någon avsikt att såra henne. 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-31 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP