Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 2

 

 

 

Varje morgon

klockan är nästan 7

jag söker ett tilltal

radioröstens milda dialekt

skammen-

" de unga kvinnorna pratar öppet om sin mens"

pressokaffets gurglande

" de skäms till exempel inte för att be sina bröder att köpa bindor"

 

Väggarna  bär en historia 

fram till masonit 

gliporna är fula 

gråsuggorna i hörnet 

små förhistoriska bollar

 

Tyget, jag älskar det tyget

över soffan

sipprar solen 

in

slagskuggor i kaffet

bortanför

det uttryckta

åldras vi

 




Fri vers av Kozo
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-02 16:43



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
stämningsbild med kaffe och radio
känslan av både ett nu och ett då
2017-11-04

  i af apa
Dag 2 utan bh + mens... tänk att kvinnans kropp ALLTID är en Nationell angelägenhet i klass med landslaget i fotboll på herrsidan...
Du bränner fint med ämnet!



2017-11-03

    ej medlem längre
smakfullt morgonkaffe, +


2017-11-03

    ej medlem längre
slagskuggor i kaffet, wow
Uppfriskande tv-brus i denna +
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo