Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där cirkeln kommer slutas

Bussarna rullar i det urbana.

Där jag sagt att jag trivs.

Där jag finner mitt hem.

Där min livshistoria tecknats i anonymitet.

Där kullersten, asfalt och betong möts i en gråskalig symbios.

Bland klotter, gångtunnlar, järnstaket och lyktstolpar.

Har jag funnit det jag har.

Där kommer jag att dö.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-31 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP