Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista oktober

Snöfallet har upphört
men stillheten är kvar

Prognosen säger att
temperaturen skall stiga

Det vita kommer att
tina bort

Det var nog bara
en påminnelse




Fri vers av stenhur VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-31 14:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Första kommer som en överraskning. Redan andra gången pennan skriver och beskriver, har sinnet redan vant sig. Märkligt ändå hur du har makt att förändra såväl vädret som smärtsamma ögon till läsning.
2017-11-01

  Ingrid Trolle
Den första frostnatten är
alltid den som dödar alla
de blommor som härdat
ut till nu. Den följs alltid
av töväder och man sörjer
att blommorna fick en så
kall natt. Man får försöka
tänka framåt på våren.
2017-10-31

  ULJO
Plötsligt händer det. I början bara skrämselskott. Men snart är inträffar det oundvilkiga.
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP