Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrynkelark

 

 

 

du målade ord

in i min hud

med fingrar utan mening

 

min hud

 

 

pappersarket du skrev rader på

skrynklade du samman

 

vet du

 

det skrynklade

i det kan jag skönja figurer

 

 

jag brukar måla dem

i nätternas vakareld

för att förstå

 

 

vidare

 

hur

 

huggtänderna

hullingarna

grep

djupt in

 

vad kunde jag göra

 

såg mitt är förblöda

 

 

insåg

sakta

att jag insteg i var

 

 

det var vilket är förgångenhet

 

 

jag mötte en bromakare

han såg stormarna

hur de klöste

vilda

 

 

den vildhet vilken förtär

strändernas skönhet

 

 

 

bromakaren sade

stilla

 

varvid han välvde den

förenande kraften

 

 

 

förunderligt var

att

andas

 

i en stund där vid bron

 

innan

näckrosen

lyfte

mig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-31 15:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Smärtan som övergår i det som är bättre. Snyggt virkat av dig.
2017-11-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är så rogivande att försöka läsa av dessa spår och blanda dem med den kavalkad av minnen som flödar fram genom gångna sekel av verklighetsdröm !!!
2017-11-01

  aol
Så djuplodande skaldat älskar dom sista raderna,
2017-11-01

  Yrre VIP
Berör ditt skrivande de metaforerna!
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser