Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku med variationer, tema solros

 

solros

i köksfönstret

månskäran

 

 

rutorna skallrar 

i höststormsmörkret

solros på köksbordet

 

 

månskäran

böjd över

solrosen

 

 

solrosen

sträcker sig

mot månen

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-31 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, som små melodislingor ..
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin