Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in space!

Stjärnriddaren trycker vant på knappen
till sin unika farkost och raket Miss Spaceman
som genast svarar upp med ett vrål när hon startar
Wroom!!!
En farkost som nu är gjord av antimateria
Det starkaste matrialet som finns att tillgå i hela universum
Och det medan en förtjusande silkeslen kvinnoröst tillar
i en högtalare
Välkommen ombord, Kapten
Spänn nu fast dig i stolen med säkerhetsbältet på
Sådär ja
Slå nu in din personliga kod och destination för fortsatt
färd bortom våran jord
Plip Plip Plip
Tack Kapten
Då beger vi väl oss då mot Orions yttre bälte och planeten
God, där det visst ska ha bubblat upp ett uppror
Våran tvilling planet
Ett uppror som stjärnriddaren nu ska försöka stävja
innan allt går åt helvete för folket som bor där
För huvuden har redan börjat rulla med några mord
Så nu fanns det ingen tid att förlora

Utanför Jordens atmosfär trycker Stjärnriddaren
på gasen så att han får upp farten till ljusets hastighet
Sedan är han försvunnen
Men man kan säga som så
Lost in space…

Ken Cassel
31/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-31 18:45



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
=) KRAM
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel