Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösa ögonfransar

Jag ser just nu ett inslag i tv-nyheterna en fransstylist som vittnar om att hennes arbete gjort att hon drabbats av andningsbesvär och andra allvarliga hälsoproblem  av det ögonfranslim som används för att fästa lösögonfransarna. Det är limmet som orsakar problemet och dålig ventilation förvärrar det hela.

Jag säger bara. Hur sjukt måste det bli, innan all fåfänga är uppfylld ? Ni kvinnor är så vackra helt naturligt ändå. Och vi karlslokar förtjänar inte att ni ska behöva vidta så extrema åtgärder för att göra er ännu vackrare för oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-31 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP