Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...mer än väktarna på morgonen." Inspiration Psaltaren 130:6


Jag väntar på Herren


Martin Luther sa: ”Kort ska man bedja, men ofta och starkt”. Det tycker jag låter bra. Så en bön för idag får bli:”Ljusets Gud, Lys upp våra liv med ditt eviga ljus, omslut oss med din närhet, fördriv allt mörker och låt oss för evig lovsjunga dig”.Amen.


Totalföreningen med Gud

är min högsta åstundan

natt som dag ja ständigt

I natt speciellt påtagligt


Jag minns från mina år i vården

hur jag som nattvakt längtade

efter morgonen och gladdes

åt fågelsången då morgonen nalkades...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-01 03:06



Bookmark and Share


  genni VIP
Vacker bild till fina ord, kram Genni
2017-11-03

  Poesia VIP
Ja, ljuvligt med gryning efter mörk natt och så fåglars sång på det!

Du budskapar så fint ur din rika själ och ditt varma hjärta!
2017-11-02

  Eva Langrath VIP
Tack för dina fina ord
2017-11-01

    ej medlem längre
Tack för dina ord.
2017-11-01

  aol
Underbart ja till slut går vi upp i honom och blir ett i en kärlek utan gräns.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP