Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seismograf

tunga himlar
bly och rost
döda vinklar
ögonvrå
registrerar
rörelsen
under täcket
snö som dun




Fri vers av marsvatten
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-11-01 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten