Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte regn som faller

 

mina tårar gråts 

ur himlen

så djup 

är min sorg


himlavalvet suckar lätt

nanosekunder ifrån

ett förlåt

men ögonblicket gick förbi


orkan nu

skyfall och översvämningar

och på andra sidan jorden

breder öknen ut sig


som det ser ut inom dig

utan mig

fast du vet inte

om det


du har glömt

jag bär våra minnen

medan tårarna

vattnar vår jord


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP