Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha...

Damen på bussen från Taberg
lurades när hon bekände färg...
Sa till grannen sin
vikten den stora min
beror ej på mej! På Anton Berg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-01 16:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Choklad jag blev av denna!
Så-glad ...
2017-11-07

    ADI Nehlin
Fyndig!
2017-11-05

  Lars Hedlin
Gillas
2017-11-04

  lodjuret/seglare VIP
Potatis enligt 'min' syster, kan ge besked om yster, likt choklad i sus, känns gott likt sinka dus, film för envar duktigt dyster.
2017-11-02

  aol
Ler fyndigt skaldat gillas,
2017-11-02

  limerick VIP
Påhittiga du!
2017-11-02

    Maria Malm
Man kan alltid skylla på Anton! Liksom Clo Etta och Mara Bou!
2017-11-02

  Eva Langrath VIP
Så kan det gå
2017-11-01

  ULJO
Vådan av att vara förtjust i sötsaker.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt