Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

551.Under kallt vatten

...vilar djup sorg
dess blod färger Höstens löv...
rostiga cirklar kryper ut med
ett dödligt sting ...

"YOU GIVE ME LIFE!"
föll i vinter...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 17:29



Bookmark and Share


  petter rost
Dikt som diamant – och som en riktig diamant är den slipad i många facetter, ytor eller fönster – att spegla sig i eller gå in genom.
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP