Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masskåt

 

Vart jag mig än i Världen vänder
står jag här med silkeshänder
blå oskuldsögon och barnatro
en maskot å en lillebror


när jordeänglar dansar hormonedans
bestigs av präster med jävlasvans
stannar sanningar ej på distans

 

inte ens med drömmars viner

stoppas verkligheter
när de händer som smeker
tillhör vänner som heter
 
bensodiazepiner




Fri vers av Ord
Läst 1509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-30 17:07



Bookmark and Share


  MissAbstraktInBaktakt
Ojoj, vilket stort innehåll. Och jag njuter men ändå inte, eftersom innhållet är som skrovlig betong under mina fingerspetsar...
2006-05-31

  Dan Linder
en dans på nattgammal is som du klarar bra crister!
2006-05-31

  sol
ja, jag säger bara ...
någon fångade sin kärna här!
med ord.
2006-05-30

  Propella
Allvaret lurar under ytan, men det är snyggt förpackat, ironiskt sjungande. Du är bäst på det här. Det ska du veta.
2006-05-30

  Sanningsägaren VIP
skämt åsido
så verkar inte många se djupet i dina ord
det är en rätt allvarlig företeelse som du tar upp här
går att läsa in många saker
dels en saknad av något
dels en förtvivlan över just det
plus en hel del massa annat
som är tunga saker.. om än skrivna med
glimten i ögat som så ofta i ditt fall
och jag högaktar dig för din styrka
älskade vännen min
Tack!
/Åsa
2006-05-30

  Ord
lugnande medel..
2006-05-30

  Sanningsägaren VIP
Kan du inte pillertrilla på mig istället
jag är dessutom jättebra på att spela
mass kåt
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord