Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast under ytan

Jag kämpar emot,
men fortsätter sjunka.

Ytan syns allt längre bort,
mina uddlösa försök att nå den är inte nog.

Ytan försvinner och botten närmar sig,
där jag aldrig trodde jag skulle hamna.

En strimma ljus genomborrar det dunkla mörker,
min verklighet.

Jag kastar mig mot ljuset,
ens det minsta kan utplåna det tyngsta mörker.

Snälla, lys upp mitt kolsvarta inre,
låt mörkret ge vika.




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-01 17:52



Bookmark and Share


  Stay Golden
Not to panic, it's just a little poison,
This was never a prison, you just happened to show up, go on home, create warmth and joy, it's what the world needs now.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cross