Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med början på 1 november blir alla mysigaste tider.

 

 

dessa olästa köpta böcker inspirerar till mysiga stunder i november med bo som i Jesus krubba, foderdjur värmer Jesus barn med andan.

jag har fångat har fångat den gyllene timmen i en fängslande och samtidigt flyktig doft som inte liknar någon annan.

från köket kommer dofter av kardemumma druvig, mycket frisk smak, karamell sötma, inslag av persika, honung, päron och lime, och kvitten.

till kvällen jag ska servera kängurustek, hur många gallon håller en halv bil lastat med strut blir skoj fråga när vi ska filosofera kring känguru och strut dumma vanor.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2017-11-01 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP