Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd. Langrath


Små spår

Vingpennan vilar
tilltufsad
intill vattenbrynet

våra bara fötter
lämnar spår
bakom

framför oss
orörd våt sand

havet formar stranden
ytan ökar
små grunda dammar bildas

Stenshuvud
som en kil
vid horisonten

med hjälp av din hand
tar jag mig upp
på stenmuren

barnet balanserar elegant
längst ut på kanten

över våra huvuden
kretsande måsar

spinnspöets drag
klyver vattenytan

nyponen vackert röda
innan vi når
den hårda asfaltvägen

nyfikna hästar
slänger med svansen
vi tar ett kliv ner i diket

när bilen passerar i hög fart

© Eva Hedlund fd. Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-01 19:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2017-11-04

  Anya VIP
Så serent och mjukt för du mig framåt i orden. Väldigt fin. Det är som om jag är med...så levande skriver du.
2017-11-02

  walborg
Fritt ordskapande - blir glad över bilderna
2017-11-01

  Bjarne Nordbö
En doft av sommar finner mig genom orden. Gott.
2017-11-01

  ULJO
Tack för denna fina och berörande text.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP